کشمش خوراکی لذیذ و سرشار از مواد مغذی میباشد. این خوراکی انواع مختلفی دارد که از انواع مختلف انگور تهیه میشوند و میتوان آن را در انواع مختلفی سرو کرد. در این مطلب میخواهیم شما را با سه روش تهیه کشمش از انگور آشنا کنیم تا شما هم بتوانید این خوراکی دوست داشتنی و مفید را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
روش اول: تهیه کشمش با خشک کردن در آفتاب
ابتدا شاخههای بزرگ انگور را جدا کنید و سپس انگورهای دانه دانه شده را در زیر آب روان بگیرید تا خوب شسته شوند. انگورها را بر روی سینی پلاستیکی یا چوبی به طور مساوی پخش کنید به طوری که دانههای انگور یکدیگر را لمس نکنند و آنها را با یک دستمال آشپزخانه بپوشانید. دقت کنید که پوششی که برای انگورها قرار میدهید باید هم حشرات را دور نگه دارد و هم با باد از جا بلند نشود.
سینی را در هوای گرم و خشک در مکانی که در طول روز آفتاب بخورد قرار دهید، هرچقدر که دما گرمتر و خشکتر باشد، انگورها سادهتر خشک میشوند. دمای حداقل مورد نیاز برای خشک کردن انگورها ۲۴ درجه سانتیگراد است. اگر هوا در شب مهآلود میشود سینی را شبها به داخل برگردانید و در صبح روز بعد مجددا زیر آفتاب قرار دهید. به انگورها اجازه دهید حداقل سه روز در زیر آفتاب بمانند و روزی دو بار آنها را بچرخانید تا مطمئن شوید تمام انگورها به اندازه کافی گرمای خورشید را دریافت میکنند.
کشمشهای خشک شده را به داخل بیاورید و آنها را در یک ظرف بدون هوا بستهبندی کنید.
روش دوم: تهیه کشمش در فر
فر را در دمای 110 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه گرم شود. اگر این کار را نکنید از کیفیت کشمش کم میشود. این دما به انگورها اجازه میدهد در حدود ۴ ساعت خشک شوند. اگر میخواهید آرامتربه نتیجه برسید میتوانید انگورها را به مدت ۳۶ ساعت در دمای ۶۵ درجه قرار دهید. اینروش به شما کمک میکند از خشک شدن زیاد محصول جلوگیری کنید.
انگورها را بشویید و شاخههای بزرگ و اصلی را جدا کنید. ۲ سینی را روغنی کنید و انگورها را بر روی آنها جوری پخش کنید که هیچ دو انگوری یکدیگر را لمس نکنند و بینشان فاصله باشد. انگورها را تا زمانی که خشک شوند در فر قرار دهید. انگورهای بزرگ آرامتر از انگورهای کوچک خشک میشوند.
پس از اتمام پخت به کشمشها اجازه بدهید به مدت حداقل 30 دقیقه خنک شوند. ممکن است بعضی از آنها به سینی بچسبند که با فلزی محکم میتوانید جدایشان کنید.
روش سوم: تهیه کشمش با خشککن
انگورها را بشویید و در صورت لزوم دانهها را جدا کنید. قبل از قرار دادن انگور خود در خشککن، از آب خنک برای پاک کردن هرگونه آلودگی و زباله از انگورهایتان استفاده کنید. اگر انگورهای شما دانهدار است، انگورها را از وسط نصف کنید. در غیراینصورت، نیازی به برش آن ندارید. انگورها را روی سینیهای خشککن پخش کنید. برای پهن کردن یکنواخت انگورها لازم نیست زحمت زیادی بکشید. اگر کمی یکدیگر را لمس کنند خوب است. با این حال، مقدار زیادی انگور را روی دستگاه خشککن قرار ندهید، زیرا این امر بر روند خشک شدن تأثیر منفی میگذارد.
درجه حرارت خشک کن را روی ۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگر دستگاه خشککن شما دارای تنظیماتی با عنوان «میوه» است، میتوانید از این تنظیم نیز استفاده کنید.
دستگاه شما ممکن است دمای توصیه شدهای را برای آبگیری انگور داشته باشد. در این صورت، آبگیر را روی این درجه تنظیم کنید. اجازه دهید انگور شما حداقل 24 ساعت آب خود را از دست بدهد. انگورهای خود را هر 2 ساعت چک کنید و طعم آنها را آزمایش کنید. اگر در کمتر از 24 ساعت به شکل مورد نظر شما خشک شدند، با خیال راحت آنها را از دستگاه خشک کن خارج کنید. اگر انگور شما بسیار کوچک است، به احتمال زیاد کمتر از 24 ساعت برای تبدیل شدن به کشمش نیاز دارد. از خشک کردن انگورها بیش از 48 ساعت خودداری کنید.
کشمشهای شما آماده هستند. لذت ببرید.
خرید پنل اینستاگرام
استفاده از پنل فروش فالوور در اینستاگرام کاملا بدون هزینه بوده
و هیچ هزینه ای برای کاربران ندارد
و با عضویت در سایت افزایش
فالوور اینستاگرام میتوانید از تمام خدمات اینستاگرام و تلگرام و فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی استفاده
کنید درپنل تلگرام همانند خرید فالوور ایرانی و خرید
فالوور واقعی میتوان اقدام به خرید ممبر واقعی کرد
ارائه دهنده ارزانترین پنل خدمات اینستاگرام، انواع سرویس های با کیفیت
شبکه های اجتماعی را به
شما ارائه میدهد. کلیه خدمات اینستاگرام و تلگرام
و … همگی در یک پنل با بهترین کیفیت و قیمت
به شما ارائه می شود.